Nagy port kavart a Tindercsaló című dokumentumfilm, amiben pénzt csalt ki egy férfi rengeteg nőtől, akikkel Interneten ismerkedett meg! Ennek a kicsit „offline-abb” változata Indiában is megtalálható!

A beszámolók szerint a férfi még csak nem is egy Don Juan, hamis hivatásával tudta lenyűgözni a státuszorientált Indiában élő nőket, a házasság létrejötte után azonban hamar a következő áldozata után nézett.
Az indiai rendőrség őrizetbe vett egy 67 éves férfit, aki gyanútlan nőket hálózott be a házastárskereső weboldalakon, hogy a frigy létrejötte után aztán kicsalja a pénzüket. A szélhámos 51 éves orvosnak adta ki magát, és professzorokat, ügyvédeket, orvosokat és egy paramilitáris tisztet is rászedett; legalább 18 alkalommal nősült, más források viszont 27 áldozatot említenek.
Bibhu Prakash Swain az indai rendőrség szerint nem számít igazi Don Juannak, magassága mindössze 160 centiméter, hamis hivatásának hangoztatásával és a vaskos fizetés illúziójával azonban sikeresen nyűgözte le a negyvenes éveik végén járó sikeres egyedülálló, özvegy vagy elvált nőket.
Néhány házasságban töltött idilli nap után Swain azonban ürügyekkel állt elő, hogy kölcsönkérje feleségei pénzét vagy ékszereit, majd következő célpont után nézett. A nyomozók most korábbi házastársait kutatják fel, akiket a férfi lakóhelyeik után nevezett el mobiltelefonjában, mint Madam Delhi vagy Madam Assam.