Már a hét vége felé járunk, kell az energia a nap elkezdéséhez, így ma egy fehérjében gazdag reggelivel készültünk, amely Torma Anikó, gazdasági irodavezetőnk kedvence. Nem titkoljuk a receptet most sem, itt olvashatják! Hozzávalók 1 adagra: – Tojás 3 db – Tejszín 2cl – Só egy csipet – Bors 1 csipet – Kecskesajt 20g – Étolaj 2 cl – Rukkola 20g – Oliva olaj 2 cl – Kenyér 1 szelet Elkészítés: A tojásokat a tejszínnel,sóval és a borssal egy botmixer segítségével leturmixoljuk ha nincs, akkor egy villa segítségével felverjük. Serpenyőbe felhevítjük az olajt és beleöntjük az előbb felvert tojásokat belemorzsoljuk a kecskesajtot és berakjuk a 250 c fokos előmelegített sütőbe majd addig sütjük, amíg felfújódik kb 4-5 perc. Tálalás: Az omlettet félbe hajtjuk, ráhelyezzük egy tányérra, olíva olajjal összekeverjük a rukkolát a tojások mellé helyezzük. A kenyeret lepirítjuk olíva olajon és félig az omlettre helyezzük. (x)
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Ma is aktívan éli napjait Dr. Juhász Árpád
Akit kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntött Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter. Dr. Juhász Árpád, geológust Borsi Zsolt, a szekszárdi Rockenbauer Emlékházat alapító egyesület tulajdonosa...