Kezdőlap Győr - Sport Győri ETO FC

Soha nem látott videófelvételek kerültek elő az ETO aranycsapatáról!

A 80-as években a Verebes-féle Rába ETO két bajnoki címe és játéka igazi futball lázba hozta a várost. Az időszakról nagyon kevés TV felvétel maradt fenn az utókorra, az interneten is leginkább az FTC elleni győri 3-3-as matiné meccs az, amit sokan láthattak már. Tegnap volt 38 éve, hogy ezt a legendás összecsapást lejátszották, a közvetítés az MLSZ youtube csatornáján már évek óta elérhető volt. 

A napokban azonban két legendás meccset is újra tudunk nézni, ráadásul teljes terjedelmében!

Amit sok győri látott, hiszen 28 ezren voltunk a Rába Stadionban az az Újpesi Dózsa elleni 6-1-es győzelem. Ezzel vált biztossá csapatunk címvédése, hiszen 30 forduló után 1 ponttal előztük meg a Ferencváros és kettővel a Honvéd együttesét. A végén szerencsére forgott még a kamera a bajnoki ünneplés alatt is!!!

A másik meccsen ha nem a Verebes-csapat lett volna, akár már temették is volna őket a szurkolók, hiszen egy fordulóval korában a Vasas már 2-0-ra is vezetett a Fáy utcában, de Hajszán Gyula mesterhármasával sikerült 3-2-re nyerni. Itt akár el is mehetett volna a bajnoki cím, de kedvenceink ahogy oly sokszor most is fordítani tudtak. Ezt a meccset is vissza lehet nézni.

Ezen a két meccsen lépett egyébként utoljára pályára kezdőként a Kovács – Csonka, Hlagyvik, Mile, Magyar – Hannich, Póczik, Burcsa – Szabó, Szentes, Hajszán csapat, akiket így álmukból felkeltve is kívülről illik fújni minden ETO drukkernek. Kaszás Lászlónak nagyon köszönjük a feltöltéseket, és ha van, akkor nagyon szépen kérünk mééééééég!!!!!