A Beverly Hills-i zsaru és Lil Nas X

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt időszakban Lil Nas X (1999) a SoundCloudon osztotta meg új zenéit, amelyek majd a közelgő "Nasarati 2" mixtape-en kapnak helyet. E dalok egyelőre nem váltak elérhetővé a nagyobb streaming szolgáltatásokon. Most azonban visszatért egy új, látványos kislemezzel, amely már megtalálható a zenei platformok kínálatában. A "HERE WE GO!" névre hallgat a szerzemény, a Netflix új "Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley" film betétdalai közé is bekerül. A megjelenés előtt a rapper azt nyilatkozta, hogy ez lesz az eddigi legjobb alkotása. Az új szerzemény részben az 1984-es "Beverly Hills-i zsaru" film ikonikus zenéjére épül, amelyet már többen is feldolgoztak az évek során, például a Crazy Frog híres 2005-ös változata.

"Annyira izgatott vagyok, hogy pénteken kiadom minden idők legjobb dalát. Ugyanitt, sajnálom, hogy mostanában ennyire bizalmatlan voltam a művészetemmel kapcsolatban. Most kezdek visszatérni önmagamhoz. Nagyon büszkék lesztek rám, srácok" – Lil Nas X