Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Január 31-én stratolt a Nagy Valentin-Story játékunk, amelyben azt kértük, hogy mondjátok el a megismerkedésetek történetét, és küldjetek egy képet magatokról.

Nagyon örültünk, hogy 27 pályázat érkezett hozzánk, legtöbben a Messenger csatornát választottátok, hogy elküldjétek a nevezést.

Jobbnál jobb sztorikat kaptunk, és nagy örömmel olvasgattuk őket. Február 14-én elérkezett a nagy nap, hogy stábunk összeüljön, és kiválassza a nyertest. A legtöbben pedig Vecsernyés Anitáék történetére voksoltunk, ami a következő volt:

"2011-ben egy körülbelül 10 fős baráti lézerharc játékon találkoztunk egyszer. Ő mással volt ott, én pedig épp szakitásban voltam.  A lézerharc kapcsán ismerősök lettünk Facebookon. 
3 évvel később rámírt, hogy honnan ismer, nem emlékszik rá. Én ekkor már Berlinben éltem, és visszaküldtem neki egy képet a fotófalamról  – amin rajta vagyunk a csapattal a lézerharc játékon
– ezzel a szöveggel:  "Az ágyam fölött vagy, és nem tudod, hogy honnan ismersz?" 
Rövid ismerkedés után 2015-ben kiköltözött hozzám Berlinbe, 2016-ban összeházasodtunk, 2017-ben megszületett a kislányunk és tavaly én szegediként, ő pedig nyíregyháziként Győrbe költöztünk."

 

Ugye, hogy milyen kedves, és kicsit sem sablonos történet? Mi is pont így gondoltuk, úgyhogy ők mehetnek el február 17-én az álomrandira!

Nagyon kellemes időtöltést kívánunk nekik, és megígérjük, hogy tudósítunk majd a romantikus napjukról!