Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az évek során az a legenda terjedt el, hogy a Pantera 1992-ben megjelent hatodik albuma, a Vulgar Display Of Power borítóján egy utcáról kiválasztott férfi látható, aki ütésenként tíz dollárt (mai árfolyamon az inflációval együtt számolva 8000 forintot) kapott a fotóért, a képet készítő Brad Guice szerint azonban nem ez az igazság.
 

 

"A zenekar azt találta ki, hogy olyan borítót szeretnének, amin behúz valaki egy hosszú hajú fickónak. Tudni kell, hogy akkoriban nagyon sok ilyen modell volt és egyébként is gyakori volt a hosszú haj a férfiaknál, úgyhogy valóban, akár az utcán is találhattam volna valakit, de végül felhívott a Ford modellügynökség, hogy pont egy ilyen srác érkezik Los Angelesbe, így megvártuk őt, és kiderült, hogy tökéletes a feladatra. Sean Cross-nak hívták, és nagyon jó barátok lettünk.
 
Valószínűleg azért engem választott a banda, mert sok olyan fotót készítettem, ami mozgást ábrázolt. A fényekkel és a zársebességgel játszottam ennek érdekében. Mondhatjuk, hogy ez volt a védjegyem, és ennél a képnél is pontosan ezt a megoldást kellett alkalmaznom. Persze én is hallottam a sztorit – Vinnie Paul azt állította, hogy 31-szer ütötték meg az utcáról berángatott férfit, míg Rex Brown 32 ütésre emlékezett – de nem igaz. Az tény, hogy elég erősen lökdöstük Sean-t, hogy úgy tűnjön, mintha valaki eltalálná, de igazából egyetlenegyszer sem ütötte meg őt senki."