Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem kell, hogy gyermeke kilógjon a sorból.
Képességeit gyorsan és hatékonyan fejlesztheti!

A Genius Tudásközpont egy hely, ahol önmagad legjobb verziója lehetsz. Tudományosan igazolt programunk célja a kognitív képességek hatékony fejlesztése, melynek hatására minden tanulási zavarral élő gyermek vagy felnőtt teljesebb életet élhet. Az agytréning segítségével olyan kulcs kognitív képességek fejleszthetők, melyek javíthatják az életminőséget autizmussal, adhdval, diszlexiával vagy akár demenciával küzdő klienseknél is. Emellett segítséget tudunk nyújtani olyanoknak is, akik még jobbak akarnak lenni szakmájukban vagy kiemelkedő, tehetséges területeikben. 

De hogyan is tárjuk fel, a probléma valódi okát?

Diagnosztikai eszközünk a Gibson teszt, kognitív képességeket mérő teszt. Tudományosan, kutatásokkal alátámasztva méri azon kulcskészségeket, amelyek szerepet játszanak a tanulásban és a mindennapi életben a munkánk során. 
A kognitív teszt eredménye megmutatja, hogy mely képességek erősek és melyek gyengébbek. Emellett IQ tesztként is funkcionál. Hihetetlenül érzékeny és a mérési idő mindössze egy órát vesz igénybe!
A teszt segítségével tárjuk fel a tanulási zavarok valódi okát és hozzáillesztjük mértani pontossággal az egyén állapotához a BrainRx-programot! 
Programunk Tudományosan igazolt hatásfokú program, extra magas hatásmérettel rendelkezik, jelenleg a legerősebb kognitív program a világon, amely könnyebb gyorsabb és hatékonyabb tanulást eredményez.
A tréning hosszú évek alatt, több száz kutató odaadó munkája nyomán született az Egyesült Államokban.

Kizárólag egyéni tréning történik egy személyes tréner segítségével, interaktív bizalmi viszonyban. 
A fluid intelligenciában dolgozunk, mindez hétköznapi szinten a koncentráció fejlesztését, a szövegértés fejlesztését, a memória fejlesztését és a tanulási nehézségek javítását jelenti tartalomtól függetlenül. Cél, a hatékony tanulás, a tanulási nehézségek teljes felszámolása, és a hosszú távú eredmények biztosítása a képességfejlesztés során.

Ébressze fel a gyermekében szunnyadó kis Einsteint!
Minden gyermek okosabbá és tehetségesebbé válik!

Genius Tudásközpont

Győr- Ménfőcsanak, Győri út 109.

(30) 699 5087
geniustudaskozpont.hu