Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Angyalok a belvárosban – elindult az idei jótékonysági kampány

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 7. alkalommal hirdeti meg nagysikerű adománygyűjtő kampányát, az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót a társadalmi felelősségvállalás jegyében.  A kampány időtartama: 2023. november 29. – 2023. december 31.

A korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is megyei oktatási intézmények számára írt ki az alapítvány pályázatot, így azok javasolhatnak támogatásra hátrányos helyzetű diákokat az alapítvány kuratóriuma számára, akik igazán látják, kik azok, akiknek leginkább szükségük van a segítségre.

Idén 8 iskola nyújtott be pályázatot, 28 rászoruló fiatal számára szeretnének támogatást nyerni.

A győri üzletek is kiveszik részüket az adománygyűjtésből. Az alapítvány arra kérte őket, hogy helyezzék ki kampányunk „angyalos” perselyeit üzletükben, amelybe a vásárlók bedobhatják adományaikat, ők pedig egy angyalka figurával köszönhetik meg a támogatást. A csatlakozó üzletek listáját a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány facebook oldalán tették közzé, ahol a kampány minden fontos mozzanatáról beszámolunk.

A „belváros és a kamara angyalai” idén is az adventi vásár Jótékonysági Faházában várják az adományozókat december 9-én szombaton és december 10-én vasárnap a jótékony forintokat pedig az általuk készített adventi díszekkel, ajándékokkal köszönik meg.

A jótékonysági faháznál az adományozóknak lehetőségük lesz fotót készíteni is az „angyalszárnyas” fotópontunknál. Az így elkészült fotókat közzétesszük a kampány Facebook-oldalán, büszkén mutatva be követőinknek, hogy az angyalok köztünk járnak!