Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

A Gyirmót Sport &Wellness Hotel Arundo Étterme igazi gasztro különlegesség Győrben!
Az étteremnek otthont adó Gyirmót Sport &Wellness Hotel, Győr egyik legzöldebb övezetében fekszik, így természetes, hogy a vendégek testi és lelki harmóniájához vezető út megteremtése a legfőbb cél! Nyugodt, csendes környezetben, saját tóval, tágas, kényelmes szobákkal, ízletes ételekkel, hamisítatlan vendégszeretettel várják a vendégeket.

Csodás helyszín csapatépítőknek, vagy inspirálódáshoz, ötleteléshez egy kellemes környezetben, esetleg a kollégák beszélgessenek kötetlenül és jobban megismerjék egymást! Ha csapatépítéshez keres helyszínt, megtalálta! Rendeznek szauna szeánszokat, nyáron borterasz üzemel, de akár edzőtáborok tartására is van lehetőség, focipálya bérléssel.

Az éttermet természetesen nemcsak a hotel vendégei látogathatják, hanem külsős vendégeknek is nyitva áll a kapuja! A szálloda étterme mindennap déltől várja azokat, akik szeretnék kipróbálni konyhájuk Á la Carte étlapját. Bármilyen ételintolerancia esetén, a konyha személyzete készséggel áll rendelkezésre, és a kívánt módon készíti el az ételeket!

Közeleg a Valentin-nap! Az Arundo étterem gondolt a párokra is, így egy különleges romantikus Valentin-napi menüvel lephetjük meg párunkat akár ebédre, vagy vacsorára is! Természetesen asztalfoglalás szükséges, a cikk alján található elérhetőségek egyikén!
Vasárnap pihenjen a háziasszony is! Az étteremben korlátlan svédasztalos ebéddel várják a vendégeket, ami mellé a gyirmóti szűrt víz fogyasztása ingyenes!

Az Arundo Étterem fantasztikusan vegyíti az érdekes előadásokat és az ízletes italokat, így részt vehetünk akár tematikus borvacsorákon is, ahol a borok mellett olyan stílusos témákról is beszélgetünk, ami nem csak a hölgyeket, de az urakat is érdekelheti. 
 


 

A legközelebbi időpont a nőnapi borvacsora; nézzük, milyen érdekes kérdésekkel készülnek: 

Például, hogy mitől leszel vonzó és megnyerő a környezeted számára?
Melyek azok a praktikák amivel kialakíthatod az öltözködési stílusod?
Hogyan legyél harmóniában önmagaddal?
Mit árul el rólunk a külső megjelenésünk?

Aki mindezekről mesél borozgatás közben, Komáromi Mónika stílusos személyiségfejlesztő, az est sommelierje pedig Kovács Antal lesz. 
Ha egy felejthetetlen születésnapot szeretnénk, akkor is kiváló helyszín az Arundo Étterem! Esetleg egy céges rendezvényhez keresünk helyszínt? A Gyirmót Sport &Wellness Hotel Arundo Étterme tökéletes választás!

Egyedi, személyre szabott ajánlatot készítenek a megrendelő igényeire szabva! A 120 férőhelyes étteremben pedig kényelmesen elférnek és ünnepelhetnek, míg az étterem személyzete lebonyolítja az ünnepséget, vacsorát vagy ebédet.

Április végén, május elején a ballagó diákoké a főszerep! Ünnepeljék meg a ballagást az Arundo Étteremben, hiszen tökéletes választás ballagási ebédhez, amely felejthetetlenné teszi mindenki számára az eseményt! Több féle levesből, 4 fős tálakból, különleges desszertekből és tortákból válogathatnak a ballagó diákok családtagjai.

Gyirmót Sport &Wellness Hotel 
Arundo Étterem
9019 Győr, Ménfői út 61.
+36 30 876 1016
+36 96 822 752
hotel@gyirmothotel.hu

(x)