Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Június 24-én a Guns N' Roses volt a Glastonbury Fesztivál fő fellépője és bár a zenekar egy 24 dalból álló, közel két és fél órás koncertet adott, a produkciójukat így is sok kritika érte, amelyek egy részére reagáltak is.
 

 
Mark Beaumont így írt a banda fellépéséről az Independent-ben: "attól a perctől kezdve, hogy a GNR színpadra lépett – amit tőlük szokatlan pontossággal tettek – végig azt az idejétmúlt, hedonista, macsó hozzáállást képviselték, amit a Glastonbury mindig is elutasított, a zenekar gyenge pontja pedig egyértelműen Axl Rose volt."
 
Neil McCormick a The Telegraph-ban fejtette ki nem túl hízelgő véleményét: "Slash-nek és Duff McKagan-nek még mindig jól áll a csak esténként életképes őszülő rocker szerep, Axl Rose viszont úgy néz ki, mint egy kisvárosi fodrász, aki túl sok időt tölt a konditeremben. A legnagyobb baj azonban nem is a megjelenésével, hanem a hangjával van."
 
A zenekar a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy posztot, amelyben megjelölték a két újságíró profilját, és azt üzenték nekik, hogy "a ti gyűlöleteteknél sokkal több kell ellenünk", amivel egyúttal a Chinese Democracy egyik sorára utaltak.
 
Azt több néző is megjegyezte, hogy Axl hangja sokszor furcsán hangzott a tévében, ez azonban valószínűleg nem az énekes, hanem a tévés közvetítés hibája volt.