Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Bajnoki cím és kupagyőzelem a Győri Audi ETO KC célja

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A bajnokságban a címvédés, a Magyar Kupában pedig a trófea visszaszerzése a célja a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának.

"Meg kell nyernünk a bajnokságot, és el kell hódítanunk a Magyar Kupát is. Ezen kívül oda kell érnünk a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Vissza kell hoznunk a kupákat Győrbe" – nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

A győriek a legutóbbi szezonban az NB I-ben arany-, a Magyar Kupában ezüst-, a BL-ben bronzérmet nyertek. A nyári szünetről visszatérő játékosok és az új vezetőedző, a dán Ulrik Kirkely vasárnap találkoztak először. A fizikai tesztekre a hét első felében kerül sor, utána már kézilabdás edzéseket is vezényel a szakmai stáb.

"Minél hamarabb egységes, erős csapatot szükséges alkotnunk. Keményen, szorgalmasan dolgozunk, lépésről lépésre, semmit sem elsietve. Biztosan sok újdonság lesz a csapaton belül, és bele is fog telni egy kis időbe, mire mindenhez hozzászokunk" – magyarázta Kirkely.

Hangsúlyozta, arra kell törekedniük, hogy minél hamarabb csúcskézilabdát játszanak, a bajnokságok végén pedig begyűjtsék a trófeákat.