Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Bejött a papírforma: Borbély maradt az ETO edzője

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A csapatot az NB I-be irányító Borbély Balázst kinevezték, ő lesz az NB I-es ETO labdarúgó csapatának vezetőedzője. 

A hírt a klub ma közölte. Eszerint a vezetőedző 2026-ig szóló szerződést kötött az ETO-val. A százszázalékos győri mérlege és a feljutás azt jelentette a 44 esztendős tréner számára, hogy a következő szezonban is ő irányítja az együttest a legmagasabb osztályban. 

– Megtisztelő számomra, hogy megkaptam a lehetőséget a tulajdonosoktól, és továbbra is én lehetek az ETO vezetőedzője – kezdte Borbély Balázs. – Nem volt nehéz meghoznom a döntést, hiszen nagyon örülök neki, hogy velem képzelik el a jövőt. A terveink közösek a klubvezetéssel, a játékosokkal és a szakmai stábbal, egyértelműen bent kell maradnunk az élvonalban, ahol jól akarunk szerepelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez más kávéház, magasabb a színvonal. Ennek tudatában szeretnénk megerősíteni a csapatot, olyan minőséget akarunk kialakítani, ami biztosítja számunkra a célok elérését. Holnaptól belevágunk a munkába, innentől mindenki azon dolgozik, hogy egy jó felkészülést csináljunk – mondta. 

Fotó: eto.hu