Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Eszközöket lehet bebújtatni a lábfej fölötti részbe, aztán az ember miként lép benne, az más kérdés.

Lassan talán véget ér a tél és a cunamiszerű esőzés is elmegy, kisüt a nap, a kertészek pedig örömködhetnek. Miben másban is menne ki az ember a salátaágyások és bakhátak közé, mint a Vans új cipőjében? Legalábbis erre gondolhatott az amerikai ruhamárka, amikor piacra dobta új belebújos surranóját (azaz slip-onját).

Nicole McLaughlin felelős a tervezésért a Design Taxi szerint, ő találta ki a zsebes, kisebb szerszámok tárolására alkalmas cipőt, azaz a Vans Slip-On VP VR3 LX kiadást (ami a vonzóbb Vault by Vans x Nicole McLaughlin Collection nevet kapta).

A lap szerint mindenféle eszköz befér a zsebekbe, bár azért gyakorló kertész felvonja a szemöldökét az olyan képeken, amiken kis gereblye vagy olló van betéve a csukába (lépéskor ezek szépen állhatnak bele a lábfejbe). A New York-i, a Guccinak és Pumának is tervező McLaughlin persze lelkesen beszélt róla, mennyire szereti a kertészcuccokat és a slip-on cipőket.

A jó hír a sztoriban, hogy a cipőt részben környezetbarát anyagokból rakták össze, földszínekben kapható, potom 115 dollárért (39 ezer forintért).