Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Biden elnök pénteken a kaliforniai Irvine-ban tartott beszédet, ahol nem csupán politikai mondanivalóival hívta fel magára a figyelmet.

Az Egyesült Államok elnöke az infláció csökkenéséről és a gyógyszerköltségek mérséklésére irányuló terveiről beszélt az Irvine Valley College-ben, miután azonban végzett, furcsa mondat hagyta el a száját.
Biden megállt egy fiatal lány mellett, a vállára tette a kezét, majd eleresztett egy kéretlen tanácsot. „Most egy nagyon fontos dolgot mondok, amit a lányaimnak és az unokáimnak is elmondtam: 30 éves korodig semmi komoly pasi!”
“Oké” – mondta a lány, majd kínosan elnevette magát a megjegyzésen. “Ezt észben fogom tartani” – tette hozzá. Biden nem először sütötte ezt el. Márciusban az elnök hasonló „tanácsot” adott egy philadelphiai általános iskolában egy csoport lánynak – hasonlóan kínos pillanatokat okozva ezzel.

A furcsa kijelentést Kalen D’Almeida riporter örökítette meg, és tette közzé a Twitteren, ahol azóta több mint 2,8 millióan látták. D’Almeida elmondta, hogy a titkosszolgálat tagjai megpróbálták megakadályozni őt a videó elkészítésében.