Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 45. Boglári Szüreti Fesztivál zárónapján ma is vár mindenkit az Oxygen Music Nagyszínpad. Mutatjuk az utolsó este programját!

    Reméljük, hogy az időjárás a tegnapi naphoz hasonlóan megkegyelmez nekünk és az eső nem mossa el a BBB – Bor Buli Balaton fesztivált, ahol az Oxygen Music Nagyszínpadán tegnap az örökifjú Fenyő Miklós adott fantasztikus hangulatú koncertet. A Miss Bikini Hungary 2022 szépségverseny ugyan elmaradt, mert nem szerettük volna, ha eláznak a lányok, a fellépők viszont folyamatosan érkeznek Balatonboglárra.

    Az utoló nap sztárjai Pablo Chandez, Tóth Andi és a Varga Balázs Jazz Quintet, a Bagossy Brothers Company, DJ Szecsei és Metzker Viktória szeretettel várnak minden bulizni vágyót az Oxygen Music Nagyszínpadán.

    Eső ugyan bármikor, és bárhol előfordulhat a meteorológiai előrejelzések szerint, de ha nem fordul viharossá az időjárás, akkor megtartjuk a mai összes programunk.

    A biztonság kedvéért mindenki az időjárásnak megfelelően készüljön, esőkabáttal és esernyővel.

    Már csak azért is érdemes kilátogatni hozzánk, mert a színpad mellett szuper nyereményekkel várunk mindenkit.