Kezdőlap NYUGAT Nyugat - Sport

Csekő Brigitta Mosonmagyaróváron folytatja

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csekő Brigitta, az Audi ETO játékosa, Mosonmagyaróváron folytatja. A mosonmagyaróvári klub azt közölte, a két csapat hétközi mérkőzése után írta alá szerződését a tizennyolc esztendős, több poszton is bevethető tehetség, aki így a nyári felkészülést már az MKCSE csapatánál kezdi. Csekő Brigitta az Audi ETO neveléseként tavaly nyár óta már a felnőtt csapattal készült és az NBI-ben is bemutatkozott már.

– Úgy érzem, hogy most eljött a váltás ideje, mert én szeretnék stabil játékos lenni az NB I-ben – mondta az szerződés aláírás után a fiatal kézilabdázó. – Az elmúlt években figyeltem az MKC csapatát, amely rengeteget fejlődött, nagyon jó csapat lett. Nagy örömmel igazolok tehát Mosonmagyaróvárra, remélve azt, hogy készen állok a feladatra. Győrben szépen végigjártam a szamárlétrát, sokat köszönhetek Kun Attilának és Róth Kálmánnak, akik a serdülő, az ifjúsági és az NB II-es csapatban az edzőim voltak. Tavaly nyártól már a felnőtt csapattal edzettem, játszottam a felkészülési találkozókon és szeptemberben az Érd ellen, az élvonalban is bemutatkozhattam. Rengeteget tanultam a felnőtt keret fantasztikus játékosaitól, amit a pályán akarok majd kamatoztatni az MKC csapatában.