Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy ütős pop együttállás érkezik holnap. Az amerikai Jonas Brothers a dél-koreai Tomorrow X Together (TXT) nevű csapattal dolgozott együtt. A dal és a videóklip hivatalosan holnap jelenik meg, de már itt a teasere.

"Jófajta." – írja az egyik zenei kritikus a Jonas Brothers és a TXT találkozásáról. "Egy merőben új színfolt ez a dal a popzenei palettán." – írja egy másik zenei szakember. A kollaboráció teaserét ezerszer meghallgatva egyetért az ember, jó dal érkezik. A 'Do It Like That' hivatalosan holnap, július 7-én jelenik meg.

A dal ízelítőjét – amelyet a legnagyobb videómegosztón találunk meg – tegnapról mára virradóan osztották meg a neten. De nem ez volt az egyetlen marketingtevékenység az együttműködéshez kapcsolódóan. A két csapat korábban egymáshoz illő stylinggal pörgette fel a netet, a hasonló ruhák kapcsán a rajongók nevet is adtak a "jelenségnek": Jonas Brothers K-popification. Várjuk a TXT és a Jonas Brothers kollabját!

photo:  Twitter, soompi.com