Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dave Lombardo neve elsősorban a Slayer miatt lehet ismerős, de olyan további bandák is köthetők a nevéhez, mint a Fantomas, a Mr. Bungle, a Misfits és a Dead Cross, tavaly óta pedig ismét ő a Testament dobosa, valamint feleségével, Paula-val is beindított egy Venamoris nevű közös projektet, amelynek első albuma február 10-én jelenik meg.
 
Dave így nyilatkozott a projekt gyökereiről: "Paula csak több hónappal a megismerkedésünk után árulta el, hogy egy évtizedig Wayne Newton vokalistája volt, később pedig néhány demóját is megmutatta, amiket az évek során készített és leesett tőlük az állam. Nagyon megnyugtató és izgalmas hangja van. a dallamok terén pedig ösztönös tehetség. Mindenképpen szerettem volna elérni, hogy visszatérjen a zenéléshez és az alkotáshoz, és fantasztikus élmény volt végigkísérni őt ezen az utazáson."
 
Lombardo YouTube-csatornájára néhány hete felkerült egy The Gift című közös szerzeményük, amely a leírás szerint "egy szerelmes dal az ünnepi időszakra."