Győr is csatlakozik a Föld órájához

Csatlakozva a WWF globális felhívásához, Győr március 28-án, szombaton 20:30 és 21:30 óra között lekapcsolja a díszvilágítást a Városháza épületén, a Jedlik Ányos hídon, a Kossuth Lajos hídon, a Széchenyi téren, a Rába part – Várfal sétányon, a Rába folyó és Mosoni-Duna jobb partján kialakított többcélú padkán, valamint a Káptalandombon a Bazilikánál.

A WWF Magyarország 2020-ban is megrendezi a Föld Óráját. Az akcióhoz olyan települések csatlakoznak, akik számára kiemelten fontos a környezetvédelem és a körülöttünk élő természet megóvása.

Bár most a járványügyi védekezés került a fókuszba, továbbra is fontos feladat környezetünk védelme. Erre hívja fel a figyelmet a WWF Föld Órája kampány, amelynek keretében nagyvárosok és a kisebb települések díszvilágításai, a világ lakosságának jelentős része pedig otthoni világításuk lekapcsolásával fejezi ki elkötelezettségét bolygónk megóvásának ügyében. A WWF Föld Órája valódi üzenete az, hogy mindannyiunk felelőssége és érdeke, hogy elinduljunk a fenntarthatóság útján.

Híradó főszerkesztő, riporter