Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A dühös vendég elvesztette a türelmét, majd Audi A5-ös kabriójával a bejárati ajtókon keresztül egyenesen behajtott a szálloda épületébe, hatalmas kárt okozva a berendezésben.

Egy sanghaji szálloda egyik dühös vendége okozott felfordulást, amikor is elvesztette hidegvérét és Audijával egyenesen behajtott az épületbe a bejárati ajtókon át: a kirohanásról több felvétel is készült, melyet feltöltöttek a kínai Weibóra.
A meghökkent szemtanúk több szögből is lencsevégre kapták az incidenst, melyben az Audi egyenesen áthajtott a forgóajtókon, végig az előcsarnokon, majd visszafordult az ajtók irányába – ezen a ponton már nyilvánvaló volt, hogy ő is felfogta tette súlyosságát és menekülőre akarta fogni.
A videón hallani lehet, ahogy az emberek azt kiabálják, “megőrült”, illetve “van fogalma arról, hogy mit tett?”. Miután a dühös vendég megállt az előcsarnok túlsó végén, az ott tartózkodók közül többen is megkísérelték kiszedni a sofőrt az autóból, ám mivel az ajtók zárva voltak, a kabrió teteje pedig fel volt húzva, nem jutottak be.
A sofőr nagy riadalmában hátramenetbe kapcsolt, és megpróbált elmenekülni a bejárati ajtókon keresztül. Noha szerencsére senki sem sérült meg a meghökkentő incidensben, a felvételeken is látni, hogy az emberek menekülnek az autó elől, miközben az körbehajt a szálloda előcsarnokában:
A rendőrség azóta közölte, hogy a 28 éves, csak Chen néven azonosított férfit őrizetbe vették. Úgy tudni, a vendég dühét az váltotta ki, hogy közvetlenül az incidens előtt vitába keveredett a szálloda személyzetével: eltűnt a laptopja, melyről az alkalmazottak azt mondták, hogy a szálloda épülete előtt találták meg, miután azt valaki ellopta.