„Itt is lakik egy Anyuka” mozgalom!- Tegyük országossá!

tulipán

Különleges ötlettel álltak elő a lucfalvi iskola° dolgozói. A lényeg, hogy mivel nincs osztálytermi tanítás, az iskolában nem tudják közösen megünnepelni az anyák napját. Ezt vette át a szabolcsi aranyosapáti iskola amiről az igazgató Benkő Zsigmondné tett felhívást a facebookon.

“Kedves Szülők és Gyerekek!
Mint tudjátok a hét végén, vasárnap Anyák napja lesz! Sok szeretettel köszöntjük az Édesanyákat! Ilyenkor az iskolában kis meglepetéseket készítünk, de most mindenki otthon van. Intézményünk dolgozói azzal az ötlettel álltak elő, hogy indítsunk egy mozgalmat, aminek azt a címet adjuk, hogy “Itt is lakik egy Anyuka”.

Ezt úgy tudnánk legkönnyebben megmutatni, ha egy gyönyörű szép tulipánt kivágunk, és kitesszük egy olyan ablakba, amit az útról is jól lehet látni.

Ha valaki megkérdezi, mondjátok azt, hogy azért van ott, mert Itt is lakik egy Anyuka! Ha Nagymama is veletek lakik, kettőt is tehettek ki, hiszen ő is Anyuka.
Nagy öröm lenne mindannyiunk számára, ha elterjedne ez a mozgalom.
Vegyetek benne részt, terjesszétek ti is!Technikából ez a feladat.”

Úgy gondoljuk mi is besegítünk a hírverésbe (remélik a tulipánokra ötöst kapnak technikából), miért is ne legyen ez az ötlet járási, esetleg megyei, vagy adja Isten országos akció! Segítsünk mi is!

Forrás: Háromhatár

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó