Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Itt a lista, ezeket a magyar előadókat hallgattuk a legtöbbet 2021-ben

Az NMHH felmérése megállapította, hogy a magyar lakosok egy jelentős csoportja – főleg a fiatalabb generáció – alig hallgat már rádiót.

Míg a rádiós toplistákon inkább az figyelhető meg, hogy mit hallgattatnak az emberekkel, az online platformokon az, hogy mit hallgatnak szívesen a befogadók.

G.w.M-re voltak a legkíváncsibbak a magyarok a YouTube-on

Az NMHH kutatása szerint a magyarok kedvenc előadója a G.w.M volt, akinek videóit 2021-ben 93,5 milliószor nézték meg az internetezők, a rádiók ugyanezen időszakban azonban csupán 79-szer szerkesztették műsorba, amivel a rádiós toplistán a 3770. helyet sikerült elérnie. A toplista dobogójára rajta kívül Burai (75,7 millió megtekintés) és T. Danny (64,6 millió megtekintés) került fel, akiket L.L Junior és Majka követett.

A zeneszámok közül a legnépszerűbb Nemazalány és Sofi-nak az Üres Szívek dala volt, amit 19 millióan láttak az év során, de Azahriah és Desh-nek a Mind1-e és Tóth Andi Néztek-e is 15 millió feletti megtekintést produkált.

A rádiók top 100-ában egyetlen top5-ös szám szerepel, legtöbbször a Mind1-et játszották közülük, a 127 rádión összesen 1937-szer.