Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jennifer Lopez jelenleg az új lemezét promótálja: a híresség ugyanis nemrég bejelentette, húsz évvel a "This Is Me… Then" című albuma után készít egy ahhoz nagyon hasonló alkotást, amelyet szintén Ben Affleck inspirált. 

J.LO a TMZ interjújában így nyilatkozott:

"Azt a pillanatot őriztünk meg a lemezzel, amikor újra összejöttem életem szerelmével, és úgy döntöttünk, örökké együtt leszünk. A [20 évvel ezelőtti lemez] üzenete az volt, hogy "ez igaz szerelem, és létezik". Az új lemez üzenete szerinte az, hogy ha esetleg időnként elveszítitek a reményt, mint ahogy korábban én is – ne adjátok fel. Az igaz szerelem tényleg létezik, és van, ami tényleg örökké tart és valódi. Szeretném átadni ezt az üzenetet a világnak, és ez elég sérülékennyé tesz."

 – mesélte.

2004-ben, a "This Is Me… Then" című lemez megjelenése után szakítottak Bennel, és elmondása szerint rendkívül fájdalmas volt:

"Nem is akartam elénekelni azokat a számokat, annyira rossz volt, miután szakítottunk. Amikor 20 éve lemondtuk az esküvőt, életem legfájdalmasabb szerelmi csalódása volt. Tényleg úgy éreztem, hogy belehalok. A következő 18 évben szenvedtem, nem tudtam megtalálni az igaz szerelmet. De most, húsz évvel később tényleg boldog véget ér a mese. Ilyen még egy hollywoodi filmben sincs."

– tette hozzá J.LO, majd arról is mesélt, Ben mit gondol az új albumról:

"Imádja, nagyon szereti a zenét. Tudja a dalszöveget minden számhoz. Őrület. Velem volt végig, amíg írtuk a dalokat, nagyon jól ismeri és szereti az alkotásokat. Ő a legnagyobb rajongóm, ami olyan szuper, igazi támogató. Amikor visszatért az életembe, minden ugyanúgy történt: annyira inspirált és elborítottak az érzelmek, egyszerűen ömlött belőlem a zene."

– árulta el a színész-énekesnő, akinek egyelőre nem tudni, pontosan mikor jelenik meg "This Is Me… Now" című albuma, de annyi biztos, hogy jövőre érkezik.