Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 80 éves Mick Jagger, az egy évvel fiatalabb Keith Richardsszal és a 76 éves Ronnie Wooddal és a dobosként a néhai Charlie Watts helyére lépő Steve Jordannal április és július között összesen 16 koncertet ad Észak-Amerikában
 

Észak-amerikai turnéra indul jövő tavasszal a Rolling Stones együttes a nagy sikert aratott legutóbbi, Hackney Diamonds című albumával – számolt be róla a Rolling Stone magazin.

A Hackney Diamonds turnéja április 28-án kezdődik a texasi Houstonban és június 17-én fejeződik be a kaliforniai Santa Clarában. A koncertkörúton a Rolling Stones honlapja szerint az új számok – köztük az Angry és a Mess It Up – mellől az olyan népszerű régi dalok, mint a Start Me Up, a Gimme Shelter és a Satisfaction sem hiányoznak majd.

A Rolling Stones utoljára 2022 nyarán turnézott a zenekar 60. évfordulójának megünneplésére. A Sixty Tour alatt Európában 14 koncertet adtak.