Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Kiválóan szerepeltek a UNI-Győri Úszó SE úszói Gödöllőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Széchenyi Egyetem és a Győri Úszó SE együttműködése: Az idei évtől új néven, UNI-Győri Úszó SE néven szerepelnek az ország legjobb vidéki úszócsapatának versenyzői.

A kooperáció eddigi leglátványosabb eredménye Sebestyén Dalma Universiade – Egyetemi Világjátékok – ezüstérmei voltak, s most erre is sikerült rátenni még egy lapáttal.

A Széchenyi Egyetem maroknyi csapata a hét végén, Gödöllőn rendezett MEFOB országos úszó bajnokságon vettek részt és kiválóan szerepeltek:

Sebestyén Dalma (200m vegyes úszás I., 100m pillangóúszás I., 50m mellúszás II., 100m gyorsúszás II., 

Ollé Mónika (100m hátúszás I., 50m pillangóúszás I., 50m hátúszás III., 

Horváth Rebeka (100m pillangóúszás 8., 100m gyorsúszás 14., 50m gyorsúszás 18., 50m pillangóúszás 16.)

Mátrai Roland (50m gyorsúszás I., 100m gyorsúszás I.,)

A csapat az éremtáblán az előkelő második helyet szerezte meg, 6 arany, 2 ezüst, 1 bronzéremmel!

Sebestyén Dalma értékelése:

"Nagyon sokat jelent számomra a Széchenyi Egyetem támogatása, szerencsésnek érzem magam, hogy az élsport mellett egy ilyen komoly presztízsű szervezet is támogat a mindennapokban. Az olimpiai álmaim szempontjából nagyon fontos számomra ez a biztos háttér."

Ollé Mónika értékelése:

"Amikor a Testnevelési Egyetemről a Széchenyi Egyetemre jelentkeztem át, sokan felvonták a szemöldöküket. Ugyanakkor az eredmények és a mindennapok egyértelműen igazolják: nagyon jól döntöttem, amikor Győrt választottam. Az Egyetem és az Egyesület egyaránt támogat céljaim elérésében, hálás vagyok, hogy itt lehetek."

Petrov Iván edző értékelt a helyszínről:

"Nagyon sokat jelent számunkra a Széchenyi Egyetem támogatása, minden alkalommal a legjobbra törekszünk, amikor az Egyetemet képviseljük. Az egyesületben több egykori és jelenlegi SZE hallgató is sportol. A Széchenyi Egyetem rendkívül magas színvonalú sportdiplomáciai szaktanácsadó posztgraduális képzését Árpád testvéremmel magam is elvégeztem, azon dolgozunk, hogy a jövőben még többen válasszák a SZE által kínált kettős karrier programot."