Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A csokoládétartályba esett két munkást csak úgy tudták kiszabadítani, hogy a katasztrófavédelem lyukat vágott a tartály alján.

Több mint 14 500 dollár (5,2 millió forint) bírsággal sújtottak egy M&M’s-et és Mars szeleteket készítő gyárat, miután egy súlyos baleset során két munkás beleesett a csokoládétartályba. 
 Az eset még 2022 júliusában történt a pennsylvaniai Elizabethtownban működő gyárban. A két munkás – akiket egy külsős cég alkalmazott – a karbantartási munkák közben esett bele a részlegesen feltöltött csokoládétartályba. A katasztrófavédelem csak úgy tudta kiszabadítani őket, hogy lyukat vágtak a tartály alján. Mindkettőjüket kórházba szállították, egyiküket helikopterrel.

Az amerikai munkavédelmi hatóság (OSHA) az ügyben beidézte a Mars Wrigley vállalatot, és megállapította, hogy a munkások nem voltak jogosultak a tartályokban dolgozni, és nem kaptak megfelelő biztonsági oktatást a berendezéssel kapcsolatos szabályokról.