Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mariah Carey slágere, az "All I Want for Christmas Is You" ismét a toplistás: sőt, a Billboard 100-as listájának első helyére került. 

 

Az 1994-es ikonikus karácsonyi dal zsinórban negyedik éve nyeri el az első helyet, és 2019 decembere óta nem lehet letaszítani a trónról az ünnepek alkalmával.

 

A top négyben egyébként szintén karácsonyi dalok vannak: Brenda Lee – "Rockin Around the Christmas Tree" (második hely), Bobby Helms – "Jingle Bell Rock" (harmadik hely), Burl Ives -"A Holly Jolly Christmas" (negyedik hely) – a kilencedik helyen pedig a Wham! örök klasszikusa, a "Last Christmas" végzett.

 

Carey számára az "All I Want for Christmas Is You" biztos bevételt jelent, sőt, folyamatosan érik a szakmai elismerések: a People szerint tavaly decemberben megkapta a RIAA (Recording Industry Association of America) Gyémánt-díját, és ezzel ismét rekordot döntött. Az "All I Want for Christmas Is You" lett az első karácsonyi dal, amely elnyerte ezt az elismerést.