Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Tavaly ünnepelte fennállása 60. évfordulóját a Rolling Stones, a jubileumi koncertek mellett pedig az új albumukon is elkezdtek dolgozni, és az egyik dalban az egykor nagy riválisnak tartott Beatles oszlopos tagja, Paul McCartney is közreműködött.
 

 
Először az a hír röppent fel, hogy mindkét még élő Beatles-tag, McCartney és Ringo Starr is vendégeskednek a készülő Stones albumon, a banda sajtósa azonban erre úgy reagált, hogy bár Paul valóban basszusgitározik az egyik dalban, Ringo-val nem történt együttműködés. Az is kiderült, hogy a lemezen a turnékhoz hasonlóan Steve Jordan dobol majd, azonban Charlie Watts nem sokkal a halála előtt feldobolt bizonyos részleteket, amiket szintén felhasználtak, így helyenként az ő játékát is hallhatják a rajongók.
 
A Rolling Stones legutóbbi albuma, a Blue & Lonesome 2016-ban jelent meg, ezen azonban kizárólag ismert bluesdalok feldolgozásai szerepeltek. A zenekar eddigi utolsó, saját szerzeményeket tartalmazó nagylemeze a 2005-ös A Bigger Bang volt.