Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nádszeg (Galántai járás) mellett egy fiatal valamiért úgy érezte, jó ötlet, ha Škoda Octaviájával együtt indul korcsolyázni. A férfi az unortodox ötlettől vezérelve ki is gurult autójával a falu melletti földeken a hideg nyomán spontán kialakult korcsolyapályára.

Csakhogy azt valószínűleg nem vette számításba, hogy a befagyott lapos korcsolyázó embereket még talán, de egy egytonnás autót aligha bír el: ahogy arra számítani is lehetett, a jég nem bírta a kiképzést és beszakadt az Octavia alatt, ráadásul kiemelni sem volt olyan egyszerű a hajmeresztő mutatvány után.
 

A Nagyszombati Kerületi Útinform csoportban közzé is tették a történteket, és nem is kellett sokat várni arra, hogy a kommentelők szétszedjék az ötletgazdát. A kommentekben volt, aki megjegyezte, amit a helyszínen láthattunk az nem más, mint egy „ritka pillanat, mikor egy megszomjazott autót inni látunk”. 

Fotók: Nagyszombati Kerületi Útinform Facebook-csoport