Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Vogue Magazin készített egy vicces interjút Kimmel, amiben kirámoltatták vele a táskáját. Csuda dolgok kerültek elő!

„Ez nem az én szokásos táskám” – mondja Kim Kardashian, miközben elkezdi üríteni a fekete Hermès Haut à Courroies-t , amelyet minden utazása során használ. „Általában hátizsákot viszek magammal, mert négy gyerekem van, és mindig rohanok, de az utazótáskámban rengeteg mókás és szép dolog van.” Tekintettel arra, hogy hány kilométert halmoz fel a közösségi média sztárja és a karcsúsító fehérnemű társalapítója, a Skims és a vegán termékek SKKN by Kim márkája, nem meglepő, hogy az első termék, amit kivesz, az, ami a az útközbeni kényelmét szolgálja: puha Skims takaró és párna, kiegészítve fekete selyem béléssel, mert soha nem utazik ezek nélkül. És mivel az elmúlt négy évet jogi tanulmányokkal töltötte, mindig magánál tartja a kristályokkal díszített laptopját és egy notebook-készletet, amelyet repülés közben vagy munkaszüneti pillanatokban használhat.

A fő táska belsejében kisebb táskák vannak elrejtve. Az első egy csillogó Dolce & Gabbana kézitáska , benne az előző éjszakák maradékai. „Egy ekkora táskában mindig találsz egy erszényt, amikor elmegyek este szórakozni. És mindig van benne púder és szájfény” – magyarázza.

A többit meg kell szervezni. Egy kis Prada kézitáska tartalmazza az összes alapvető terméket, amelyre szüksége van, hogy felfrissítse a sminkjét útközben, a mindennap használt Kylie pirosítótól az SKKN ajakceruzáig, egy kis dobozban pedig mentás cukrot és gumicukrot tart. Számos egyéb szépségápolási termékkel is rendelkezik, mint például az SKKN parfüm, amelyet hamarosan piacra dob, és aLaneige ajakmaszk , amit szeret, plusz egy drága hidratáló kollekció . „Mindig viszem magammal a hialuronsavas szérumunkat, szeretek C-vitamint használni , és nálam vannak az éjszakai olajaink is. Szeretek mindig hidratált lenni.”

Egy másik nélkülözhetetlen tárgy, amelyet bárhová magával visz, egy pakli kártya . „Imádok kártyázni. Bárkivel játszom, aki igent mond. Sok játékot ismerek, és amikor mindenki alszik, pasziánszozok.” Szeret olvasni, és könyvklubot is tartunk a nővéreimmel."

Jelenleg a Jelek: Az Univerzum titkos nyelve című könyvét olvassák Laura Lynne Jacksontól, de behozta Don Miguel Ruiz A négy megállapodást is. Mindig kéznél van egy fényképezőgép és film is , így dokumentálhatja a családi kirándulásokat és a különleges pillanatokat. „Szeretek képeket készíteni, és otthon hagyni a tekercseket, aztán amikor hónapokkal később előhivatom, láthatom, milyen őrült és vicces dolgokat csináltunk” – mondja.