Kertész Nikoletta, a győri MyNeuro Központ megalkotójának szavaival kezdeném:
“Küldetésünk, hogy az idegrendszeri zavarokkal és teljesítmény kihívásokkal küzdő gyermek és felnőtt
klienseinknek segítsünk abban, hogy a mentális képességeik legjavát nyújtsák, ezáltal kiegyensúlyozott életet éljenek.”

 

Már ezzel a jelmondattal elindulnak gondolataink a központ fő célkitűzésének irányába, hogy mindenkiből kihozzák a legjobbat, hogy önmagunk legjobb kiadása lehessünk, kiegyensúlyozott életet élhessen mindenki; akár gyerekről, akár felnőttről van szó.
A környezet, amiben élünk, felerősíti az amúgy is nagyon gyakori, mindennapos panaszokat, mint az
alvászavar, szorongás, figyelemzavar, stressz.
Sokan úgy vélik, hogy ezekkel a tünetekkel meg kell tanulni együtt élni, de talán többen vannak, akik mégsem akarnak belenyugodni, hogy ne legyen teljes a szellemi teljesítőképességük, hogy ne éljenek teljes életet.

Amikor mentális kihívásokról beszélünk, akkor sokakban előtör a szégyen, ami megbénítja, hogy segítséget keressenek, nem akarják, hogy a környezet megbélyegezze őket. Pedig ezek a tünetek valójában sajnos nagyon is mindennapiak: szorongás, pánik, depresszió, alvászavar, migrén, koncentráció zavar, figyelemzavar, hiperaktivitás, tanulási nehézségek, autisztikus tünetek.
MyNeuro Központ olyan közérzetjavító tréningre szakosodott, amelynek során ezek a problémák, azaz a velük járó kellemetlen tünetek csökkenhetnek vagy akár el is múlhatnak. Minden esetben az egyénileg testre szabott MyNeuro módszertant alkalmazzák.

Fontos kiemelni, hogy a tréning a kiváltó okok szintjén képes hatást gyakorolni az idegrendszeri működésre. Ezért mondhatjuk, hogy a MyNeuro módszertan a legmodernebb teljesítményfokozó technológia és hatékony módszer a mentális kihívások leküzdésében, valamint az idegrendszeri működés optimális szintre emelésében.

Az országnak már több pontján találkozhatunk a MyNeuro módszerrel: Győr után 2022.október 22-én megnyitotta kapuit Csornán a Gyöngyvirág Egészségházban, majd Pápán az Ady Endre sétány 2. szám alatt, és most nyit, június 9-én Mosonmagyaróváron a Szent István király út 129. szám alatt!
A MyNeuro Teljesítményfokozó Központ praxisaiban a Neurofeedback tréning az alapvető szolgáltatás, de a központ foglalkozik Autizmus Mentoring Szülői tanácsadással, ADHD-s gyermekek számára viselkedésterápiával és speciális hallási figyelemébresztő tréning is elérhető.
A MyNeuro Központ a Neurofeedback technológia forgalmazásával, a MyNeuro Akadémia pedig Neurofeedback trénerképzéssel is foglalkozik országhatárokon belül és kívül magyar nyelven.

Nézzük, mit jelentenek ezek röviden:

A Myneuro Mentoring Programok mind felnőttek, mind gyermekek számára magukban foglalják Kertész Nikoletta módszertanát a táplálkozástól, a táplálékkiegészítésen, a tehermentesítésen át, az alkalmazható hatékony tréningekig, terápiákig. Mindezt személyre szabottan. A Myneuro Autizmus Mentoring 22 év autista és értelmileg sérült gyermekek fejlesztésével eltöltött szülői és szakértői tapasztalatait foglalja magában, mely alapján személyre szabott tanácsot ad, a tünetek csökkenésének és a harmonikus élet elérésének az érdekében.

 

A MyNeuro Központban azt vallják, hogy teljes életet mentális teljességgel lehet élni. Mindenkit megillet a mentális képességeinek a teljességével való élet, és ebben segítik a klienseket!

Jelentkezés online: www.myneuro.hu/idopontfoglalas
MyNeuro Központ
Győr, Fehérvári út 107.
+36708843894
www.myneuro.hu
https://www.facebook.com/myneurokozpont

Praxis Csorna
9300 Csorna, Gyöngyvirág utca 19.

Praxis Pápa
8500 Pápa, Ady Endre sétány 2.

Praxis Mosonmagyaróvár
9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 129.