Nagy Fanni az ETO-ban folytatja

Tovább folytatódik a Simple Liga Női NB I-ben szereplő ETO FC Győr keretének megerősítése. Az újabb igazolás Nagy Fanni személyében a DVTK csapatából érkezett, aki hosszú távon is nagy segítséget jelenthet az ETO céljainak elérésében. – írja az ETO FC Győr hivatalos weboldala.

Újabb jelentős igazolást sikerült nyélbe ütni a zöld-fehér csapatnál. Nagy Fanni Diósgyőrből tette át a székhelyét Győrbe, aki fiatal kora ellenére már kellő rutinnal rendelkezik ahhoz, hogy stabilizálja az ETO védelmét. A tizennyolc esztendős játékos belső védőként szerepel, ezen a poszton már sok mérkőzéssel rendelkezik az élcsapatnak számító DVTK-ban és az utánpótlás válogatottban is több alkalommal pályára léphetett. Izgatottan várja már a győri folytatást, optimistán néz a tavasz elé. – írják a közleményben.

– Három évvel ezelőtt, tizenöt évesen mutatkoztam be a magyar első osztályban, a DVTK színeiben – kezdte a fiatal hátvéd. –  A kezdetektől rengeteg bizalmat kaptam az ottani vezetőedzőtől, amit ezúton is szeretnék még egyszer megköszönni. Ezt jól tükrözi, hogy tizennyolc éves koromra már több, mint ötven NB I-es mérkőzésen léptem pályára. Kezdetben középpályást játszottam, majd a védelem tengelyébe kerültem, ebből kifolyólag mindkét poszton bevethető vagyok. Folyton a tökéletességre törekszem, továbbá szorgalmammal és kitartásommal hamar sikerült felvenni a versenyt a “nagyokkal”. Csapatcentrikus vagyok, így mindent a közös célok elérésébe fektetek. Ezeken a továbbiakban sem szeretnék változtatni. Többször pályára léptem már a magyar korosztályos válogatottban, illetve voltam már kerettag a felnőtteknél is, de még nem kaptam játék lehetőséget. Most úgy éreztem, eljött az ideje a váltásnak. Nagyon örülök az ETO bizalmának, minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legjobban segítsem a csapatot. – olvasható az eto.hu-n.

 

Szerkesztő, riporter