Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Oktatói Szolgálati Emlékérem díjat vehetett át a Bercsényi igazgatója

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győri SZC Bercsényi Miklós Technikum igazgatója nyugdíjba vonulása közeledtével nívós díjat vehetett át. Németh Zsolt a pályán töltött közel negyvenöt év után nemcsak Magyar Arany Érdemrenddel büszkélkedhet, munkáját a Kulturális és Innovációs Minisztérium is elismerte Oktatói Szolgálati Emlékérem díjjal.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium Vácon tartotta tanév végi díjátadóját az oktató-nevelő munkában dolgozóknak.

A Szakképzésért Apáczai Csere János- és az Oktatói Szolgálati Emlékérem díjak átadásán Hankó Balázs a hivatások, mesterségek őrzőinek munkáját megköszönve úgy fogalmazott, elhivatottságukkal és elkötelezettségükkel sikerült megújítani a szakképzést.

Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke kiemelte, Oktatói Szolgálati Emlékérem díjból az a 19 oktató részesül ma díjban, akiket a legkiválóbbaknak találtak abból a 216-ból, akik ezt az oktatói szolgálati emlékérmet megkaphatták. 

A Győri SZC Bercsényi Miklós Technikumának igazgatója – megelőzőleg többek között, de kiemelten Magyar Arany Érdemrenddel is elismert intézményvezetője -, két évtizednyi intézményvezetői munka és a pályán töltött közel negyvenöt év után, a nyugdíjba vonulása közeledtével részesült az elismerésben.