Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A nő úgy vélte, az 5G-tornyok kapcsolatban állnak a koronavírus elleni vakcinákkal, így eldöntötte, megsemmisíti azokat.

Az Independent jelentése szerint a bíróságra került Christine Grayson ügye, aki úgy vélte, hogy az 5G-tornyok kapcsolatban állnak a koronavírus elleni oltóanyagokkal, így eldöntötte, megsemmisíti a tornyokat. A nőt most elítélték a Leeds-i koronabíróságon.

Christine Grayson a bíróságon elhangzottak szerint rendszeres online beszélgetések során arról tárgyalt, hogy sarokcsiszoló segítségével fog „megszabadulni” a tornyoktól. Az 59 éves nőt bűnösnek találták bűnszövetségben elkövetett károkozás vádjában.

Bűntársa, a 60 éves Darren Reynolds szintén a bíróság elé került, ám a fenti vádban nem találták bűnösnek, noha nyolc terrorista bűncselekményben igen, így őt is elítélték. Az esküdtek bűnösnek találták terrorizmusra való buzdításban, többek között annak kapcsán, hogy online kommentekben a parlamenti képviselők megölésére szólított fel.

A férfi birtokában volt hat olyan anyag, melyek a bíróság szerint alkalmasak lehettek arra, hogy egy terrorcselekményt tervező személynek segítsenek terve megvalósításában, s többek között találtak nála egy 50-es Browning géppuska puska építéséről szóló kézikönyvet, valamint a Hogyan legyél merénylő? című dokumentumot.

Tom Storey ügyész megosztotta, Reynolds fegyveres felkelésekről beszélt, és erőszakot szorgalmazott az általa „árulóknak” nevezett emberekkel szemben, valamint „továbbment”, és szélsőjobboldali, antiszemita és rasszista nézeteiről is posztolt a közösségi médiában. Mindkét gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték, június 5-én pedig a bíróság meghozza az ítéletet.