Márciusban debütál a digitális platformokon a legfrissebb Pókember-film, ennek a promotáláshoz készült az a fotó, amin Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield megelevenítik azt a mémet, amin három Pókember mutat egymásra.

Az eredeti kocka egy 1967-es rajzfilmből származik, amiben az éppen aktuális ellenség beöltözik a szuperhős ruhájába. A mutogatós kép azonban a 2010-es évek elején kelt önálló életre és vált azóta is népszerű mémmé.
Holland, Maguire és Garfield mindhárman bújtak már a Pókember bőrébe, a franchise legújabb része pedig épp azért különleges, mert mindhárman szerepet kaptak benne. Így talán nem is meglepő, hogy a világszerte 1,8 milliárd dolláros bevételével az eddigi legjövedelmezőbb darabja a sorozatnak.

A Sony és Disney megállapodás végének keserédes mellékhatásai az internetet ellepő mémek.

Mióta felröppentek a hírek, hogy a Disney és a Sony megszakították az együttműködésüket, ömlenek a témával foglalkozó posztok. A Marvel filmes univerzum rajongóinak jelenleg csak az internetes mémek posztolása nyújt igazi vigaszt.
A parti 20-án indult, amikor felröppentek az első hírek, hogy a két óriás nem tudott megegyezni, a Disney elsétált, a Sony pedig bejelentette, hogy mindentől függetlenül is fognak Pókember filmeket csinálni. Persze az új filmek már nem lesznek az MCU részei, így közük sem lesz az elmúlt évek történeteihez.

Az MCU és Tom Holland Pókembere sokak kedvenc szuperhőse, így érthetően felhördült az internet és elkezdték ontani a mémeket.