Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Apocalyptica, a legendás finn cselló-metal zenekar, izgalmas bejelentéssel rukkolt elő: ősszel nagyszabású turnéra indulnak, új nagylemezt és koncertsorozatot hozva a rajongóknak. A zenekar új albuma, az "Apocalyptica Plays Metallica Vol. 2." folytatja az előző, Metallica-dalokat feldolgozó lemezük nyomdokait. Ezzel a friss kiadvánnyal az Apocalyptica visszatér az alapokhoz, és újra elhozza a Metallica klasszikusokat a csellók erejével.

A 26 évvel ezelőtti Nothing Else Matters feldolgozás így hangzik:

Az Apocalyptica nem csupán egy új lemezzel lepi meg a közönséget, hanem egy hatalmas turnéval is készülnek. Az 50 állomásos koncertsorozat november 25-én érkezik Budapestre, ahol a Barba Negra Red Stage-en állnak majd színpadra. A zenekar alapítója, Eicca Toppinen elmondta, hogy izgalmasnak találják, hogy ennyi év után is olyan erőteljesen képesek megszólítani az embereket a Metallica dalai. A rajongásukat pedig a színpadon is megosztják majd a közönséggel, és új szintre emelik a látványosságot.

A koncertre jegyek már kaphatók, az általános értékesítés február 23-án indul. Azonban a rajongói klub tagjai és a Concerto Music early bird hírlevelesei már február 21-től hozzájuthatnak az extra kedvezményes belépőkhöz. Emellett a zenekar saját weboldalán VIP jegyek is elérhetők lesznek.

A "Concerto Music bemutatja: Apocalyptica Plays Metallica Vol. 2. Tour 2024" elnevezésű esemény november 25-én, hétfőn, 19 órakor kezdődik Budapesten, a Barba Negra Red Stage-en. Az Apocalyptica egyedi hangzásvilága és lenyűgöző előadásmódja garantáltan felejthetetlen élménnyé teszi majd ezt az estét minden metal rajongó számára. Ne hagyja ki!