Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Ötvenegy esemény egy hét alatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bőven volt dolguk az elmúlt héten a Győr-Moson-Sopron megyében munkálkodó hivatásos tűzoltó egységeknek.

Hétfő délután két személyautó ütközött Győrben. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik autót. A baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Személygépkocsi és autóbusz ütközött kedd délelőtt szintén Győrben. A Baross hídon történt az ütközés, ahol egy busz a korlátot átszakítva két kerékkel lehajtott a hídról. A hivatásos tűzoltók drótkötél és daru segítségével stabilizálták a buszt, majd a közlekedési társasággal együttműködve visszaemelték az úttestre az autóbuszt. 

Szerda délután szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyszentjános közelében. A kocsiban utazó négy ember nem sérült meg a balesetben.

Megcsúszott és a szántóföldön a tetejére borult egy személyautó csütörtök reggel Beled és Kapuvár között a 8611-es úton, Mihályi közelében. A kapuvári hivatásos tűzoltók kimentettek egy embert az autóból és átadták a mentőknek.

Pénnteken, Rajkán lángoló berendezési tárgyak és bútorok eloltásán dolgoztak a mosonmagyaróvári hivatásos és a rajkai önkéntes tűzoltói. A házban lakó három ember nem sérült meg. 

Szilveszter éjszaka egy száznyolcvan és egy kétszázharminc négyzetméteres fóliasátor égett teljes terjedelmében, Győrben. A győri hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki. 

Vasárnap reggel az M1-es autópályán, Börcs térségében egy személygépkocsi ütközött a szalagkorlátnak a főváros felé vezető oldalon. Az autó a szalagkorlátot körülbelül hatvan méter hosszan leszakította. A lébényi hivatásos és a börcsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban két ember utazott, akiket a mentőszolgálat könnyű sérülésekkel szállított kórházba.