Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ozzy Osbourne "On More Album" címmel új korong kiadását tervezi. A Sötétség Hercege eddig egészségügyi problémái miatt parkolópályára tette a zenei karrierjét.

Komoly gericproblémái miatt az egészségére koncentrált Ozzy Osbourne ebben az évben. Az egészségügyi gondok igazából 2019-ben kezdődtek, amikor is egy súlyos otthoni esés következtében megsérült, s emelett köztudott, hogy a Parkinson-kórral is folyamatos a küzdelme. Azt nem tudni, hogy a Parkinson-kór miatt esett-e el anno, vagy ennek egész más oka van, de az biztos, hogy az elmúlt egy évben átesett egy komoly gerincműtéten is. A Grammy-díjas angol énekes december 3-án lesz 75 éves, s az egészségügyi gondok ellenére zeneileg igen termékeny.

2020-ban és 2022-ben is készített új albumokat, s 2024-re is jön a One More Album. Mondanunk sem kell, hogy a zenei szakma mellett a rajongók is nagyon várják ezt a korongot.

photo: Scott Dudelson, Getty Images