Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

A Révhelyi Nyílászáró már több mint 15 éve a nyílászárók szakértője!
Maga a cég ezen a néven 2021-ben alakult, a korábbi Centrál Ablak alapító tagjainak szétválása miatt. A nyílászárók terén szerzett tapasztalat tehát nem veszett kárba, sőt, fókuszáltan megjelenik a Révhelyi Nyílászáró munkájában.

A szaküzlet ilyen rövid idő alatt is nagy sikerre tett szert, folyamatosan fejlődik, és már az országos térképre is kitűzte a nevét, ugyanis webáruházukon keresztül bárhova szállítanak kül és beltéri ajtót, ablakot, árnyékolástechnikai kiegészítőket, párkányt és még sorolhatnánk a széles kínálatot!
A német minőségből nem adnak lejjebb, gyors, pontos és megbízható szállítással és online fizetéssel szolgálják ki az ügyfeleket.
Céljuk, hogy minden vásárlói igényt ki tudjanak elégíteni termékeikkel és szolgáltatásaikkal a legprofibb módon és a lehető legrövidebb idő alatt.

Főbb szolgáltatásaik közé tartozik termékek egyedi méretben történő gyártása, amit megelőz a szakszerű felmérés, ingyenes árajánlat készítés majd követi beépítés, ami mellé igény esetén teljeskörű helyreállítás is kérhető, valamint Győr és 25km-es körzetében darabszámtól független ingyenes szállítás.

A széles termék palettán a műanyag nyílászárók mellett megtalálhatóak beltéri ajtók, redőnyök, szúnyoghálók, garázskapuk, tetőablakok és párkányok is.
Most egy új termékkel is bővítették beltéri ajtó palettájukat, amivel akár azonnal kínálnak raktárról CPL beltéri ajtókat!

Az CPL Store által kínált beltéri ajtók mind minőségileg, mind esztétikailag megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak.

A piacon egyedülálló műszaki megoldásoknak köszönhetően, kiválóan alkalmazhatóak belső lakóterekbe vagy irodákba is.

Termékeik raktárkészletről elérhetőek, így a kiszolgálás gyors és
gördülékeny.

• Ajtólap papírrács erősített, MDF keretszerkezetű, három oldalt falcolt, EGGER CPL fóliázott
felület.
• Függőleges élek, élenkénti összekapcsolással, egyedi technológia a biztosíték arra, hogy az
élek nem válnak vagy törnek le, ezáltal tovább maradnak szépek és újszerűek.
• Gumitömítéssel ellátott tok
• 7 fajta színben

  • Kiváló ár-érték arány

Illetve ajtók mellett most már hivatalosan forgalmazzák Magyarország legkedveltebb kilincseit, a Maestro kilincseket.

 

Révhelyi Nyílászáró

9028 Győr Szent Imre út. 69/A

Vida István: +36 30 747 4953

Pető Dániel: +36 30 661 4007

Varga Armand: +36 30 986 9998

 

Email: info@revhelyi-nyilaszaro.hu

Nyitvatartás:

Hé-Pé 08:00 – 17:00,

Szo 08:00 – 12:00

(x)