Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Több mint másfél évtized telt el azóta, hogy az Iron Maiden az Ozzfest turnén játszott, melynek során igencsak elmérgesedett a banda frontembere, Bruce Dickinson és Ozzy Osbourne felesége és menedzsere, Sharon kapcsolata. Sharon a jelek szerint azóta sem bocsátott meg, egy friss interjúban ugyanis több sértő jelző mellett azt is kijelentette, hogy Dickinson mindig is irigy volt Ozzy-ra és a sikereire.

"Bruce Dickinson egy kib**** fasz. Bár nem is ez a jó jelző rá, mert egy f*** lehet jó is, úgyhogy inkább azt mondom, hogy egy kib*** s****. Részt vettek az Ozzfest turnén, ahol estéről estére pénzt kaptak, ő azonban minden koncertjükön szidta valami miatt Ozzy-t. A stábtagok és a többi zenekar tagjai nem egyszer kérdezték, hogy miért tűröm ezt el, de én sokáig nem szóltam semmit, az utolsó koncerten viszont úgy voltam vele, hogy most végre megkapja a magáét a rohadék. Akkoriban rákkal küzdöttem és a közönség soraiban ott volt nagyjából húsz ember a Cedars-Sinai kórházból, főleg az ápolóim. Ők dobálták meg mindenfélével Dickinson-t. Úgy voltam vele, hogy kölcsönkenyér visszajár. Szerintem ha valaki elvállal egy melót, de nem bírja a főnököt, akkor lépjen le, ne maradjon ott a pénzért, meg az egyéb jó dolgokért úgy, hogy közben folyamatosan szidja a munkáltatóját. Csak egy kib*** s***fej csinál ilyet, és Dickinson tényleg az is. Sosem kért bocsánatot, sőt, Ozzy-nak még csak nem is köszön, mert nagyon irigy rá és mindig is az volt. Ez az ő nagy baja.
 
Nem kérdés, hogy Bruce Dickinsonnak nagyon sikeres és csodás rajongótábora van, amely mindig kitart mellette. A banda többi tagja egyébként nagyon jó fej, és maga a zenekar is remek. Ez tény, és eszembe sem jutna vitatni. Bruce-t viszont nem ismerik az emberek a rajongóin kívül. Ha Bruce Dickinson bemegy valahova, fingja sincs senkinek, hogy ki ő. Az emberek nem tudnak arcot kapcsolni a névhez, és a riporterek sem állnak sorba nála interjúkért, mert egyszerűen nem elég érdekes, Ozzy viszont egy igazi egyéniség, és ez mindig is nagyon ba**** Bruce csőrét.