Bruce Dickinson maga távolította el a rajongót a színpadról!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem telik eseménytelenül az Iron Maiden aktuális turnéja: Athénban egy görögtűz okozott fennakadást, majd Mexikóban egy Dr. Simi nevű plüssfigurát dobtak fel a színpadra Bruce Dickinson-nak. A frontember megpróbáltatásai a banda Anaheim-i koncertjén folytatódtak, ahol egy rajongót kellett lerángatnia a színpadról, aki lelkesen ördögvillázott és headbangelt a zenészek között.
 
Az nem derült ki, hogy a férfinek hogy sikerült feljutnia a színpadra és a biztonsági szolgálat emberei miért nem állították meg őt, de egyszer csak feltűnt Bruce Dickinson és Janick Gers között, akik láthatóan nem igazán örültek a fordított baseballsapkát viselő rajongónak. Az énekes először megpróbálta leküldeni a férfit, aki ezután csak még jobban produkálta magát a közönségnek, így a frontember végül megragadta a pólójánál fogva és a színpad hátsó részéhez húzta, ahonnan a biztonsági őrök elvezették őt.
 
Az incidens 1:45-től látható az alábbi videóban: