Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amikor a távoli jövőben a régészek véletlenül rábukkannak majd egy shrekes Crocs papucsra, masszív kérdések merülnek majd fel a lábbeli kapcsán. Többek között az, hogy miért volt indokolt 2023-ban piacra dobni egy 2001-es animációs film főszereplőjéről mintázott csúnya papucsot.

A Crocs talán az egyetlen márka a világon, mely nemhogy nem kér elnézést otromba gyártmányai miatt, de elérte, hogy még a sztárok is imádják, most pedig a DreamWorks-szel együttműködve egy igazi műalkotást hozott életre: a Shrek Crocot, vagyis a Shrocsot.

A zöld, szeplős és egy kicsit ijesztő Shrek Croc valójában már régóta a gyártó rajongóinak álma, és ez nem vicc: 2018-ban az elvetemült rajongók ugyanis még egy petíciót is indítottak az ügyben, most pedig úgy tűnik, a Crocs illetékeseihez is eljutott a furcsa kérés.

A lábbeli szeptember 13-i bemutatója előtt a hivatalos Croc X-fiók 20 azonos üzenetet retweetelt egy „Shrek Crocs” nevű fiókból, melyek mindegyike a 2018-as Change.org petíció jelmondatát, a „Make Shrek Crocs real” feliratot tartalmazta.

Hazai árakról egyelőre nem tudunk semmit, de annyi már biztos, hogy az ajánlott kiskereskedelmi ára 59,99 dollár az Egyesült Államokban.