Szerződéseket hosszabbított az ETO FC Győr

Forrás: ETO.hu

Az ETO FC Győr újabb két évvel, 2023. június 30-ig meghosszabbította Kovács Krisztián nyáron lejáró szerződéseit. Rajta kívül Szimcso Viktornak is meghosszabbodott a kontraktusa a Rába-parti együttessel, szintén 2023. június 30-ig.

Nagy örömünkre szolgál, hogy tehetséges játékosainkat hosszú távon a csapat kötelékében tudhatjuk, további sok sikert kívánunk zöld-fehérben! ” – írja az eto.hu

Kovács Krisztián az ETO saját nevelésű labdarúgójaként már több mint 100 NB II-es mérkőzésen játszott, Szimcso Viktor pedig 2017 januárja óta erősíti az ETO-t. A labdarúgók a folyamatos jó játékkal rászolgáltak a hosszú távú bizalomra.

Szintén a klub honlapján olvasható, hogy Bagi Istvánnal is szerződést hosszabbítottak. Az alapembernek számító középpályással 2022. június 30-ig kötöttek újabb kontraktust.

A harmincegy esztendős középpályás 2017-ben érkezett csapatunkhoz Békéscsabáról, azóta meghatározó tagja az együttesnek. Folyamatos megbízható teljesítményével rászolgált az újabb szerződésre. További sok sikert kívánunk neki zöld-fehérben! ” – olvasható a közleményben.

A csapattal kapcsolatos információ még, hogy Dvorschák Gábornak december 31.-én lejárt a szerződése, amit a klub nem hosszabbított meg.

” További sok sikert kívánunk a játékosnak pályán és a pályán kívül is, valamint köszönjük neki az ETO-nál töltött időszakát! “

Szerkesztő, riporter