Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tették mindezt a Vadaskert Gyermekkórháznak. A Quimby jótékonysági aukcióján az együttes tagjainak műveiért összesen 2 millió 441 ezer forintot fizettek a licitálók. Az adománnyal a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórház és Szakambulancia munkáját támogatják.
 


Egyedi kerámiatányérokat bocsát árverésre a Quimby zenekar. Ezzel szeretnék segíteni a Vadaskert Gyermekpszichiátria munkáját.  

"Két és fél éve tört ki a Covid-járvány, a gyermekek mentális állapotára azonban a mai napig komoly hatást gyakorol. Ötszörösére nőtt a szorongásos és depressziós esetek száma, sok az önsértő fiatal, folyamatosan érkeznek sürgősségi esetek a Vadaskert Gyermekkórházba"

– olvasható a Facebook esemény oldalán, mely azt is mutatja, hogy az aukció december 15-ig tart. Folyamatosan teltházzal működnek. 

Egyedi kerámia a fiúktól

A Quimby 12 db általunk tervezett, készített, dedikált és sorszámozott kerámia tányért bocsát  árverésre. A befolyt összeg 100%-ával az alapítvány működését támogatják. 

Ha szeretnél segíteni és szeretnél egy valóban különleges emléket a zenekartól, akkor siess, már csak pár napod van!

(fotó: az esemény közösségi oldala)