Új albummal tért vissza a „pop hercege”!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tízszeres Grammy-díjas művész, Justin Timberlake 6 év után, 2024. márc. 15-én jelentette meg új stúdióalbumát az Everything I Thought It Was-t, az RCA Records/Sony Music gondozásában.

Az új album első dala (Memphis) arra utal, hogy a lemez Timberlake történetét, életútját meséli el; összességében a vágy és a szerelem univerzális kérdéseiről szól. Ezzel egyidőben bemutatták egyik új dalának, a No Angels-nek hivatalos videóklipjét is, melyet Ti West rendezett. A több, mint 6 perces videó megjenését követően kapta Justin a rajongóktól a pop hercege elnevezést.

Az új lemez népszerűsítéseként JT a hét elején különleges zenei vendégfellépő volt az ABC Jimmy Kimmel Live! című műsorában, ahol szintén ezt a dalt adta elő és egy ingyenes bulin is fellépett Los Angelesben, a The Wilternben. Promotálásként az énekes 5 év után áprilistól decemberig világkörüli turnéra indul, melyet a Live Nation szervez és a The Forget Tomorrow World Tour nevet viseli. A helyszínek között több észak-amerikai és európai város lett már bejelentve. 

Az új album nagy valószínűséggel sok ember tetszését elnyeri majd, hisz tartalmaz egy különleges dalt is, a Paradise-on egykori fiúbandájával, az NSYNC tagjaival dolgozott együtt. A 18 számból álló albumon megtalálhatók a korábban megjelent Selfish és Drown kislemezek is. Hallgasd meg az összes dalt és válaszd ki a kedvenced:)!