Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Alice Cooper arról számolt be a Hair Nation című műsorban, hogy elkészült az új albuma, ami egy igazi zenekari anyag lett, mivel a banda minden tagja hozott rá dalokat, amiket főleg a turnézás ihletett.

 
"Hamarosan, még idén érkezik az új album, amelyen azok a zenészek hallhatók, akikkel turnézom: Ryan Roxie, Glen Sobel, Tommy Henriksen, Chuck Garric és Nita Strauss. Őket szerettem volna a reflektorfénybe állítani, ezért arra kértem mindenkit, hogy hozzanak dalokat és oldjunk meg mindent házunk belül. A producerünk ismét Bob Ezrin volt, és egy jó kis gitárközpontú rock and roll lemez született, amire nagyon büszke vagyok. Valószínűleg Road lesz a címe, mivel ezzel a bandával vagyok úton és a számok többségét is ez ihlette. Vannak könnyed nóták, de akad néhány szívfacsaró is. Szerintem ez az album jól bemutatja, hogy milyen is folyton úton lenni. Emellett készül egy másik új anyag is, de arról még nem beszélhetek."