Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Választás 2024 Borkai Zsolt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Készen áll Borkai Zsolt a visszatérésre. A korábban morális okok miatt lemondó politikus 4.5 év után újra ringbe száll, mert ahogy ő fogalmazott utódja nem az általa megkezdett utat folytatta, hanem saját képére formálta a várost. A teljes beszélgetés itt nézhető meg:

Az Oxygen Media választási sorozatot indítottott a múlt hónapban, április végéig meghívjuk stúdiónkba a győri polgármesterjelölteket, a jelenlegi információink szerint akár hét jelölt is lehet majd a szavazólapon.

  • Elsőként a Momentum és az LMP által is támogatott Pintér Bencét, a Tiszta szívvel a városért egyesület elnökének a programját, céljait ismerhették meg
  • Ezután Pollreisz Balázs, az MSZP városi elnöke volt a vendégünk – aki a múlt héten visszalépett a jelöltségtől
  • Három hete Balla Jenő, az Összefogás Győrért civil egyesület vezetője, önkormányzati képviselője érkezett stúdiónkba
  • Két hete pedig Dr. Szilágyi Norbert, a Megoldás Mozgalom győri polgármesterjelöltje és Európa Parlamenti képviselőjelöltje mondta el gondolatait.
  • A múlt héten Glázer Tímea, a Demokratikus Koalíció helyi elnöke, egyben győri polgármesterjelöltje érkezett hozzánk. 

Pollreisz Balázs visszalépése miatt továbbra is 7 jelölt indulásáról tudunk, így a jövő hétre Kovács Lászlót, a Civilek Győrért Egyesület vezetőjét várjuk a stúdiónkba, utolsóként pedig a regnáló polgármester, Dr. Dézsi Csaba András zárja le sorozatunkat.