Vége az unalmas magolásnak! Több mint húsz álalános iskola kapott Városszeretők Győr társasjátékot karácsonyra

Vége az unalmas magolásnak! Több mint húsz álalános iskola kapott Városszeretők Győr társasjátékot karácsonyra
Vége az unalmas magolásnak! Több mint húsz álalános iskola kapott Városszeretők Győr társasjátékot karácsonyra

Társasjátékokat adományozott több mint húsz győri és Győr környéki általános iskolának a BNI Business Dinamit Csoportja. A cégvezetők kezdeményezését számtalan partner karolta fel.

Aki ad, az nyer. Ez BNI-Magyarország mottója, amit karácsony közeledtével a világ legnagyobb üzleti kapcsolatépítő szervezetének tagjai nem saját hasznukra, hanem a legkisebbek javára fordítottak. Tették mindezt azért, hogy a jövő reménységei átélhessék, mit jelent az, ha a leckét nem pusztán bemagolni kell, hanem élménnyé válik a tanulás.

bni_varosszeretok

Ebben jelent nagy segítséget a Városszeretők Győr társasjáték, amely tartalmas kikapcsolódásnak sem utolsó. Dr. Bukovics Ádám, a Széchenyi István Egyetem tanára, aki egyébként maga is a BNI győri csapatát erősíti, gondolt egy nagyot, és kitalált egy olyan játékot, amelynek segítségével interaktív módon, szinte észrevétlenül ismerkedhet meg bárki Győr történelmével, nevezetességeivel, gazdaságával, sportjával és nem utolsó sorban rejtett kincseivel.

bni_osztaly_02

Nagy volt a gyerekek öröme, hiszen a „társashoz” az okostelefont is elő lehet kapni, egy ilyen kütyü pedig már ott lapul majdnem minden fiatal zsebében. A játékhoz tartozó kártyákon ugyanis QR-kódok vannak: ezek leolvasásához jön jól a készülék, és a diákok megtapasztalhatják, hogy nem csak céltalanul „nyomkodni”, hanem használni is lehet ezeket az eszközöket. A tanárok pedig azért örültek, mert a Városszeretők Győr nagy segítséget jelent a várostörténeti versenyre való felkészülésben, de akár egy izgalmas kirándulás is követheti a nem kevésbé érdekfeszítő játékot.

bni_partnerek

A Business Network International üzleti sikerközösségeket épít, a sikernek pedig hála és visszaadás is része. A BNI tagjai fontosnak tartják, hogy a következő generációkban is gondolkodjanak, hiszen a jól felépített üzleti kapcsolatokat ők ápolják majd tovább.

(Fotók: BNI)

Szerkesztő, riporter