Kezdőlap KÉK HÍREK

Verekedés a munkásszállón

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki élettársát, egy másik férfit bántalmazott a közös lakóhelyükön, egy munkásszállón.

Idén nyáron a munkásszállón lévő közös szobájukban két férfi között hangos veszekedés alakult ki, ahol ököllel és seprűnyéllel ütötte meg többször is szobatársát egy férfi.  

A bántalmazás következtében az áldozat szilánkos arccsonttörést és járomcsonttörtést szenvedett el, melyek nyolc napon belül gyógyuló, súlyos sérülések. Ezen felül a 168.335 forint értékű rongálási kárt is okozott a munkásszállón a verekedő, ugyanis a fürdőszoba ajtaját levette és a folyosóra dobta, a szoba ablakát kitörte, behorpasztotta és letépte a hűtőszekrény ajtaját, letépte a zuhanykabin ajtaját, elgörbítette a ruhásszekrényben lévő ruhaakasztó rúdját.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja. Négy év szabadságvesztésre is ítélhetik. Az ügyben a Győri Járásbíróság dönt majd.

 

(fotó: police.hu)