Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Idén januárban egy igazi uniqum nyitotta meg kapuit Győrben az esküvői szalonok világában! A Veronique Szalon Győr legújabb exkluzív esküvői és alkalmi ruha szalonja.


Aki ide belép, az biztos kezekben van, ugyanis bármilyen elképzelése van, a szalonban megvalósítják, az biztos!
Kétféle menyasszony van… az egyik, aki kislány korától fogva tervezgeti az esküvőjét, pontosan tudja, hogy milyen ruhája lesz, konkrét elképzelései vannak, és ragaszkodik is hozzájuk. A másik pedig, aki még nem tudja, hogy mit szeretne, nincs kialakult képe magáról, hogy is szeretne kinézni a nagy napon. Az viszont biztos, bármilyen menyasszony lép is be az ajtón, a szalon tulajdonosa kezei között mindenképp megtalálja a hozzá illő ruhát.

Az egyedi Borbély Zsuzsi kollekció darabjai igazán illenek a Veronique Szalon szlogenjéhez! 

"ÁLOMBÓL VALÓSÁG"

A kollekció szinte minden egyes modellje saját igényre igazítható 32- 44- es méretig ( 46- os is megoldható pár modellnél)
Hogy fokozzák az egyediségét, a gyönyörű menyasszonyi ruhák alsó, felső részei variálhatók. Így a Veronique Szalon igazi luxus egyediséget kínál megfizethető áron.

Természetesen a szalonban nem csak a menyasszonyokat várják sok szeretettel, hanem azokat is, akik bármilyen alkalomra keresnek egyedi, gyönyörű , nem tömeg gyártású ruhát.A menyasszonyi és alkalmi ruhák minden modellje kölcsönözhető.
Mivel az esküvő életünk nagy napja, és mindenki a legszebb szeretne lenni, elengedhetetlen, hogy próbáljon, próbáljon, és még próbáljon, ha szükséges. Ha pedig ez így van, akkor miért ne lehetne ez is egy jó kis program? A ruhapróba ingyenes, időpont egyeztetés szükséges, de több kísérő is jöhet, így egy vidám hangulatú, közös válogatás lehet a menyasszonyi ruha kiválasztása.

A Veronique Szalon tehát mindenkit szeretettel vár! A szlogenhez hűen…Ne csak álmodd az álmod!
Az üzletvezető segít, hogy neked is  Álomból Valóság legyen!

 

Veronique Szalon -9024 Győr, Mécs László utca 30.

Újonnan nyílt társasház üzletsorán.

(möbelix körforgalomnál.)